Cum te accesorizezi la Festival

-Ce vrei să te faci când o să fii mare?
-Festivalieră.
-Festivalieră? Este măcar acesta un cuvânt?
-Dacă nu e, ar trebui inventat!
-Şi de ce vrei să te faci festivalieră?
-Ca să port cele mai cool accesorii şi bijuterii! Să dansez până dimineaţa cu o bentiţă în păr, să îmi asortez bronzul pielii cu cerceii-corai, să port pe degete inele îndrăzneţe şi în brâu cingători vintage.

Accesorii pentru festival
Citeste mai departe

Bijuteriile cu motive tradiţionale sunt cool!

Istoria bogată a românilor legată de podoabe

Românii au, poate, una dintre cele mai bogate palete de podoabe tradiţionale dintre popoarele europene. Farmecul costumului tradiţional românesc este foarte bine pus în valoare de bijuteriile specifice, cu care româncele noastre neaoşe se mândresc din moşi-strămoşi! Zestrea pe care ne-au lăsat-o bunicii noştri, arta de a împleti bentiţe sau zgărzi, de a purta „nealcoş” un colier sau o brăţară colorată din mărgele este de nepreţuit în zilele noastre. Şi cât de bine se îmbină tradiţia cu grija pentru detalii şi bjuterii de calitate din partea tinerilor de azi! 

Citeste mai departe

Brățări de picior, cel mai sexy accesoriu în această vară

Accesorizează-te pentru vara aceasta

Vara aceasta, statement-ul în materie de bijuterii şi accesorii sunt brăţările de picior! Fii îndrăzneață si propune-ți că acestea nu trebuie să lipsească din cutia ta magică cu bijuterii. Atingerea fină a mărgelelor ne poartă gleznele pe plaje cu nisip fin, în călătorii exotice ori pe margini de apă cristalină. Inspiră ideea de libertate, de feminism și delicatețe. Dacă aveai de gând să porți ceva care sa te diferentieze, atunci trebuie sa incerci sa adaugi brățări de picior look-ului tău.

bratara de picior margele.ro
Citeste mai departe

Reducere de Paste 2017

Reducere de Paste 10%

Stimati clienti,

Ca in fiecare an, am pregatit pentru dumneavoastra in perioada Pastelui o reducere de 10% la tot magazinul. Respectam aceasta traditie din 2011 si in acest an nu am dorit sa facem exceptie 🙂

Reducerea se aplica pentru toate produsele existente in magazin. De asemenea, dorim sa va asiguram ca nu modificam taxele de transport sau beneficiile pentru acesta.

Ai idei pentru modele noi de bijuterii? Atunci nu ma ista pe ganduri si cumpara-ti tot ce ai nevoie pentru a crea tot ceea ce iti doresti!

Tutankhamon și Pietrele Semiprețioase

Masca tutankhamon pietre semipretioase

Masca lui Tutankhamon

Zilele trecute am citit un articol foarte interesant despre Tutankhamon, renumitul faraon al Egiptului. Datele din articol m-au fascinat atat de mult incat am inceput sa fac o mica „cercetare” pe cont propriu. De Tutankhamon a auzit toata lumea si probabil ca reputația lui se datorează și triogiei filmului „The Mummy”. In acest film Tutankhamon e readus la viata si vrea sa se razbune pe toti pentru moartea lui. Citind mai jos, puteti observa ca mai nimic din film nu coincide cu realitatea istorica.

Citeste mai departe

Reducere de Primavara 10% la toate Produsele!

Reducere de Primavara la Margele, Accesorii Bijuterii si Pietre Semipretioase

 

Reducere de Primavara la Margele.ro

Profita de preturi si mai mici!

Cumpara acum Margele, Accesorii Bijuteii & Pietre Semipretioase

Stimati clienti,

Am pregatit pentru dumneavoastra o reducere de primavara la Margele, Pietre Semipretioase & Accesorii Bijuterii.

Intampina Primavara asa cum se cuvine si cumpara-ti tot ce ai nevoie pentru bijuteriile tale. E momentul sa iti achizitionezi tot ce ai nevoie pentru bijuteriile tale cu tenta primavaratica.

Am iesit din iarna luna si friguroasa. Accesorizati-va pentru primavara!

 

CONCURS – Castiga un KIT

Kit Pentru Incepatori Concurs

Urmareste CONCURS-ul pe pagina de Facebook

https://www.facebook.com/Margele.ro/

Dragi Iubitori ai margelelor,

Avem placerea s ava invitat s apartitipati la Concursul nostru prin care poti castiga un KIT margele pentru Incepatori prin tragere la sorti. Concursul se desfasoara pe pagina nostra de facebook 

Cum puteti intra in tragerea la sorti

Pentru a intra in tragerea la sorti trebuie sa:

Dati LIKE la pagina noastra de facebook, sa dati un COMMENT „Particip” si SHARE la Postarea cu concursul.

Vom anunta castigatorul KIT-ului pentru Incepatori in data de 02 Martie 2017.

 

Mult Succes!