Bratara Toho

Tutorial brățară TOHO – Ghid Complet

Brățările Toho sunt foarte la modă și foarte căutate. Aspectul lor „muncit și migălos” reușeste să ofere o notă de delicatețe și rafinament oricui o poartă. Sutele de mărgele Toho din care sunt confecționate Brățările Toho ofere nenumărate posibilități de exprimare. Se pot crea o mulțime de modele de diferite tipuri și mărimi.

În cele ce urmeaza veti învăța cum se crează o brățară TOHO. Vă vom trece prin toți pașii pe care îi urmează orice creator de bijuterii care folosește mărgele Toho.

Citeste mai departe

Fascinanta lume de sticlă a mărgelelor Miyuki

Când vine vorba de mărgele, visam cu ochii deschişi la Japonia, pentru că de acolo vin cele mai minunate şi mai perfecte dintre ele: mărgelele Miyuki.
Mărgelele cilindrice japoneze sunt superioare din punct de vedere calitativ. Acestea sunt recunoscute ca fiind cele mai regulate şi uniforme mărgele pe piaţă internaţională. Pot fi găsite sub denumirea de mărgele Miyuki, fiind foarte apreciate de artişti.

Citeste mai departe

bijuterii electric castle

Ce accesorii și bijuterii s-au purtat anul acesta la Electric Castle

Nu puteam lipsi anul acesta de la Electric Castle. Acest tărâm magic aduce la un loc o multitudine de culturi și trenduri. Și nu ne referim la muzică de data aceasta, ci la modă, vizual, accesorii, combinații trăznite, bijuterii asortate atât de original! Așa că am făcut o selecție de imagini care vorbesc de la sine despre moda de festival. 

Citeste mai departe

margele de sticla ovale st-o16

Mărgele din sticlă și istoria lor fascinantă

Legenda spune că arta de a face mărgele a fost descoperită atunci când cineva a scăpat din greşeală o sticlă în foc. A urmat cuptorul cu formă de stup şi în acest fel meşteşugarii cu mâini pricepute au început să descopere şi să perfecţioneze o sumedenie de tehnici de modelare a sticlei. Aţi ghicit, azi vă povestim despre mărgelele din sticlă şi cum ajung aceste podoabe să înfrumuseţeze atât de frumos tot ce e în jur.

Simbolizând puterea şi facilitând comerţul, mărgelele sunt mici opere de artă care au jucat un rol foarte important în istorie. Obiecte decorative şi bijuterii deopotrivă, ele reprezintă culturile şi istoria de mii de ani a popoarelor. Au fost folosite pentru modă şi ornamente, simbol al puterii, bogăţiei, sau ca şi obiecte de schimb comercial. Mărimea lor poate contrazice sau înşela importanța acestor podoabe.Ele pot reprezenta bogăţia, sexul sau relaţiile de familie, pot indica statutul social, toate acestea fiind date de culoare, model sau structură.

Citeste mai departe

Ce bijuterii confecționăm din mărgele în 2017

E timpul să te pregătești pentru ce urmează

Poartă ceea ce-ți place și te face să te simți bine! Este singura regulă, dacă este să o numim așa, pe care o avem la margele.ro. Nimeni și nimic nu îți poate dicta ceea ce ți se potrivește, nici Anna Wintour, “the voice of Vogue”, nici Angelina Jolie, poate cea mai venerată femeie în viață.
Și totuși… Tendințele în lumea glamour, a bijuteriilor și a pietrelor prețioase, sunt dictate în primul rând de bun gust. Iar noi am facut o listă scurtă, care cu siguranță îți va prinde bine în acest sezon.
E bine să știi ce și cum se poartă, un punct de pornire pentru a-ți construi apoi să propria identitate și personalitate.
Hai sa începem și să vedem ce se poartă în 2017:

Citeste mai departe

Cum te accesorizezi la Festival

-Ce vrei să te faci când o să fii mare?
-Festivalieră.
-Festivalieră? Este măcar acesta un cuvânt?
-Dacă nu e, ar trebui inventat!
-Şi de ce vrei să te faci festivalieră?
-Ca să port cele mai cool accesorii şi bijuterii! Să dansez până dimineaţa cu o bentiţă în păr, să îmi asortez bronzul pielii cu cerceii-corai, să port pe degete inele îndrăzneţe şi în brâu cingători vintage.

Accesorii pentru festival
Citeste mai departe

Bijuteriile cu motive tradiţionale sunt cool!

Istoria bogată a românilor legată de podoabe

Românii au, poate, una dintre cele mai bogate palete de podoabe tradiţionale dintre popoarele europene. Farmecul costumului tradiţional românesc este foarte bine pus în valoare de bijuteriile specifice, cu care româncele noastre neaoşe se mândresc din moşi-strămoşi! Zestrea pe care ne-au lăsat-o bunicii noştri, arta de a împleti bentiţe sau zgărzi, de a purta „nealcoş” un colier sau o brăţară colorată din mărgele este de nepreţuit în zilele noastre. Şi cât de bine se îmbină tradiţia cu grija pentru detalii şi bjuterii de calitate din partea tinerilor de azi! 

Citeste mai departe

Brățări de picior, cel mai sexy accesoriu în această vară

Accesorizează-te pentru vara aceasta

Vara aceasta, statement-ul în materie de bijuterii şi accesorii sunt brăţările de picior! Fii îndrăzneață si propune-ți că acestea nu trebuie să lipsească din cutia ta magică cu bijuterii. Atingerea fină a mărgelelor ne poartă gleznele pe plaje cu nisip fin, în călătorii exotice ori pe margini de apă cristalină. Inspiră ideea de libertate, de feminism și delicatețe. Dacă aveai de gând să porți ceva care sa te diferentieze, atunci trebuie sa incerci sa adaugi brățări de picior look-ului tău.

bratara de picior margele.ro
Citeste mai departe

Reducere de Paste 2017

Reducere de Paste 10%

Stimati clienti,

Ca in fiecare an, am pregatit pentru dumneavoastra in perioada Pastelui o reducere de 10% la tot magazinul. Respectam aceasta traditie din 2011 si in acest an nu am dorit sa facem exceptie 🙂

Reducerea se aplica pentru toate produsele existente in magazin. De asemenea, dorim sa va asiguram ca nu modificam taxele de transport sau beneficiile pentru acesta.

Ai idei pentru modele noi de bijuterii? Atunci nu ma ista pe ganduri si cumpara-ti tot ce ai nevoie pentru a crea tot ceea ce iti doresti!