- Accesorii Argint 925
- Cristale Preciosa
- Miyuki
- Toho
- Pietre Semipretioase
Perle de Cultura Perle tip Mallorca Agate Amazonit Ametist Ametrin Apatit Aventurin Aquamarine Carneol Chrysocolla Coral Cuart Diverse Goldstone Granat Hematit Howlit Jad Jasp Labradorit Lapis Lazuli Lava Malachit Obsidian Ochi de Tigru Ochi de Pisica Onix Unakite Opalit Ochi de Soim Piatra Lunii Piatra Soarelui Rodonit Ruby Zoisite Sidef Spinel Sodalit Turcoaz Turmalina
- Margele Diverse
- Otel Inoxidabil
- Accesorii Bijuterii
- Cristale
- Cubic Zirconia
- Distantiere cu Cristale
- Ace, Ata si Snur
- Sarma si Lant
- Unelte Confectionat Bijuterii
- Baze Textile
- Ambalaje Bijuterii
- Kituri
-
Culoare
-
Nici un produs gasit care sa corespundă cu criterile cautarii
-
-
Mărime
-
Nici un produs gasit care sa corespundă cu criterile cautarii
-
-
Pret
lei–lei- 8lei
- 120lei
- Acasa
- Pietre Semipretioase
- Perle de Cultura
Perle de Cultura
Asa cum le spune si numele, perlele naturale se formeaza in mod accidental, fara interventia omului. Perlele naturale sunt din pacate foarte rare si au forme mici si neregulate, fapt pentru care utilizarea acestora la crearea bijuteriilor ar putea aduce dezechilibre in ecosistem. La celalalt capat se afla perlele de cultura, asupra carora omul intervine, chiar daca procesul de obtinere al perelelor este unul destul de complicat. Cert insa este faptul ca perlele de cultura au in general forme regulate si marimi ce pot varia.
Intretinerea bijuteriilor cu perle nu este un lucru complicat, pentru ca in procesul de curatare al acestora nu trebuie utilizate solutii pe baza de alcool sau alte produse chimice. Astfel, intretinerea perlelor se face cu ajutorul unui material delicat si uneori, chiar si o imbaiere a acestora intr-o apa putin sarata reprezinta un lucru ce poate reda stralucirea acestor bijuterii. Evita cu orice pret materialele abrazive si solutiile chimice care pot distruge sideful, deci intregul aspect natural al unei perle.
Perlele de cultură sunt perle naturale. Începerea producerii perlei în scoică e ajutată de om. Scoicile care produc perlele sunt stridiile iar producerea perlei începe în momentul în care omul plasează o bucată mică de mineral în interiorul scoicii. Acest lucru determină scoica să producă perla. Scoica consideră corpul străin introdus de om o amenințare și începe să îl învelească în straturi de sidef, rezultând perla. Nu sunt imitații de perle precum "Perlele tip Mallorca" ci sunt perle naturale, doar că inițierea procesului de producere a perlei e facilitat de om în bazine special construite în acest scop.