Dreptul de Retur

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletul, indiferent de motiv și fără nicio justificare și veți beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite.

Perioada de returnare expiră după 14 zile calendaristice de la data primirii fizice a coletului.

Cum puteți anula o achiziție

Trebuie să ne informați cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar să trimiteți produsele înapoi. Ne puteți informa în momentul în care trimiteți produsele înapoi, de exemplu prin trimiterea unui e-mail sau prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin curier (nu colaboram cu Posta Romana).
Produsele trebuie returnate prin aceeași metodă de livrare prin care v-au fost livrate.

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice pentru retur din momentul în care ați ridicat coletul.

Atenție! Costul transportului va fi suportat de către Client/Cumpărător.

Obținerea unei rambursări

     Noi ne obligăm să vă returnăm banii în termen de 14 zile caledaristice de la primirea coletului returnat. Rambursarea poate întârzia în cazul în care nu am primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.

     In cazul in care comanda a fost achitată  ramburs sau prin card bancar, restituirea contravalorii produselor returnate se va face în contul bancar transmis de către Client.

     Taxele de returnare datorate schimbării părerii clientului sau a completării eronate a formularului de comandă vor fi suportate de către acesta.

      In cazul unui retur integral sau partial clientul este obligat sa trimita inapoi si eventuale cadouri/vouchere primite alaturi de comanda.

      Dacă produsul/produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi vandute ca si nou (produsul/produsele sunt deteriorate pațial/total sau lipsesc accesorii/părți ale acestora...), ne rezervăm dreptul de a diminua prețul achitat sau de a refuza restituirea prețului. 

     Adresa pentru retur este: SC CLEVERWAYS SRL, Str. General Eremia Grigorescu nr 78, 400394, Cluj-Napoca, Cluj, 0756649936