Expedierea Comenzilor

Magazinul nostru oferă două modalități de expediere a comenzilor:

  1. Prin Curier Rapid
  2. Ridicare Personala

Comenzile efectuate pe magazinul online  www.margele.ro se vor expedia in fiecare zi lucratoare, astfel:

  • comenzile efectuate de luni pana vineri pana in ora 13:00 se vor expedia in aceeasi zi;
  • comenzile efectuate de luni pana joi dupa ora 13:00 se vor expedia in ziua lucratoare urmatoare;
  • comenzile efectuate vineri dupa ora 13:00, sambata si duminica se vor expedia in prima zi de luni a saptamanii urmatoare;
  • comenzile efectuate in sarbatorile legale se vor expedia in prima zi lucratoare imediat urmatoare;
  • livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei,

In momentul expedierii comenzii, veti primi un e-mail prin care vi se va confirma acest lucru. Termenul de livrare al comenzilor difera in functie de metoda de livrare aleasa, fiind in general, de 24-48 ore de la expedierea comenzii.  Acest termen poate fi depasit in anumite situatii neprevazute.

  1. Prin Curier Rapid

Taxa de livrare standard prin serviciul de curierat rapid este unica, indiferent de greutatea coletului fiind de 14 lei/comanda. Tariful de livrare va fi gratuit pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 149 lei.

Nu există taxă suplimentară pentru diferite localități. Oriunde în țară e același preț.

  1. Ridicare Personală

Aveți posibilitatea să veniți personal să ridicați comanda. Nu există costuri pentru aceasta metoda de livrare.Atentie, se pot ridica doar comenzile plasate online.Nu exista posibilitatea de a cumpara direct de la sediu.

Atenție! Dacă în termen de 14 zile de la primirea produsului clientul se răzgândește și dorește să returneze produsul comandat, acestuia i se vor returna reprezentând valoarea produselor comandate, dar costul transportului retur va fi suportat de către client.