5 idei de cadouri rafinate la care poți adăuga frumusețea mărgelelor Miyuki. Pentru că am vorbit în articolul anterior despre mărgelele Miyuki, nu aveam cum să trecem așa de repede mai departe. Nu când acestea sunt atât de ofertante. Articolul de astăzi se învârte în jurul detaliilor fine și rafinate. În acele detalii care-ți rămân imprimate în memorie. Acele detalii alături de care ai trăit emoții. Sau urmează. Sau pe care alegi să le dăruiești persoanelor dragi.

S-ar putea să-ți placă si Mărgelele Miyuki – perfecte pentru țesături

Iată mai jos o listă cu 5 idei de cadouri rafinate la care poți adăuga frumusețea mărgelelor Miyuki:

  • Esarfă din mătase. O eșarfă de calitate asupra căreia îți reverși toată dragostea, nu poate fi decât un dar de suflet. Află că poți urma marginea eșarfei cu mărgele contrastante pentru a le scoate în evidență sau poți folosi aceeași nuanță pentru o notă discretă.
  • Papion de damă. Adaugă multe mărgeluțe, în ce culoare dorești și oferă un dar făcut din pasiune. Va schimba întregul outfit purtat la cămașa elegantă. Cu siguranță este un accesoriu care va produce multă bucurie.
  • Clame pentru păr. Transformă-le complet cu ajutorul mărgelelor noastre. Optează pentru modelele statement, care se potrivesc în ținutele elegante și în coafurile aranjate. Culorile potrivite sunt alb, negru (nonculori), roșu, albastru marin.
  • Brelocuri cu simboluri puternice. Poate fi semnul infinitului, poate fi imaginea soarelui, poate fi ce dorești tu. Ce are însemnătate pentru tine. Se pot purta la cheile de la mașină, la cheile de la casă sau poate fi păstrat în geantă. Nici nu contează unde. Contează cum.

 

  • Semne de carte – cu siguranță ai în familie sau printre prieteni, un omuleț căruia îi place să citească. Îi plac cărțile, dar și accesoriile aferente. Ei bine, un semn de carte decorat cu cele mai vesele mărgeluțe va spori interesul și mai mult pentru lecturile de seară.

Sperăm că ideile noastre pentru cadouri te vor ajuta în perioada care urmează. Vizitează site-ul nostru, cumpără mărgele Miyuki și alege să faci cadiuri inspirate. Ca să aducă bucurie.

Detaliile fine fac diferența. Frumusețea stă în lucrurile mici.