Accesorizează-te pentru vara aceasta

Vara aceasta, statement-ul în materie de bijuterii şi accesorii sunt brăţările de picior! Fii îndrăzneață si propune-ți că acestea nu trebuie să lipsească din cutia ta magică cu bijuterii. Atingerea fină a mărgelelor ne poartă gleznele pe plaje cu nisip fin, în călătorii exotice ori pe margini de apă cristalină. Inspiră ideea de libertate, de feminism și delicatețe. Dacă aveai de gând să porți ceva care sa te diferentieze, atunci trebuie sa incerci sa adaugi brățări de picior look-ului tău.

Brățări de picior pentru vară

Adaugă personalitate tinutei tale

Descoperă o idee grozavă pentru vară

Brăţările de picior sunt sexy! Când am documentat acest articol şi am căutat fotografii cu aceste bijuterii atât de delicate, ni s-a făcut o poftă nebună de vară, de mare, de concediu. Mintea ne-a zburat la festivaluri de muzică, la dimineţi răcoroase pe plajă, la rochii diafane şi piele bronzată. Este tabloul pe care orice brăţară de picior îl completează perfect. Este ceea ce trebuie sa inspire orice femeie liberă si educată. Este modul în care poti transmite celor din jur gingășia și rebeliunea care te ghidează zi de zi in tăvălugul zilelor noastre.

În ultimii ani, aceste bijuterii au devenit foarte populare pentru nunţile de plajă. De asemenea, mărgelele de picior definesc atât de bine stilul boho-chic! Ne dau culoare, fantezie, ne fac să dansăm în iarbă ori să ne pierdem în visare, în nisipul cald şi fin al plajei.

Cu un astfel de accesoriu e imposibil sa nu fii remarcată. Atrage privirea atat datorită ineditului care il prezintă cat si imaginii de ansamblu care il crează in ochiul privitoriului: o persoana originală, plina de inventicitate, creativitate si nonconformistă.

Idei pentru Brățări de picior

Ne şi imaginăm ce nebunie ar ieşi, de exemplu, dintr-o duzină de mărgele de nisip de un iris albastru, pe care le găsiţi aici. La bază puteţi folosi un şnur din piele, în acest fel brăţara va fi comodă tot timpul pe picior. Îl puteţi cumpăra de aici. Dacă aveţi gusturi mai „clasice” puteţi alege aceste bijuterii din aur sau din argint. Câteva accesorii care vă pot inspira găsiţi aici:

Imaginaţi-vă, apoi, o brăţară realizată cu ajutorul accesoriilor de tip Pandora.  Le puteţi potrivi la o ţinută mai rock, de seară, le puteţi purta la gleznă tot timpul anului!

Iar fantezia poate continua: brăţări cu diamante, cu mărgele sau scoici, din piele, din lanţ sau ţesute. Noi v-am dat doar câteva exemple despre ce produse puteţi folosi de pe margele.ro, pentru a vă crea propriile brăţări de picior.

Găseșteți Inspirația pe Margele.ro

Semnificație & Istoric

Bijuteriile pentru picior îşi au originea în India şi au apărut în occident în anii ’50, fiind purtate iniţial ca un simbol al revoluţiei.

Există şi multe semnificaţii ale acestor bijuterii, în funcţie de regiunea din care provin. Spre exemplu, în Egipul antic, femeile purtau brăţări de picior despre care credeau că le aduce noroc şi avere. Sumerienii au fost printre cele  mai vechi civilizaţii care şi-au împodobit picioarele cu brăţări de picior. Bijuteria făcea referire la bogăţia soţului celei care o purta. În satele indiene, brăţările care scoteau un clinchet la mişcarea piciorului foloseau la îndepărtarea insectelor şi animalelor mici, în timp ce femeile lucrau pe câmp.

În occident, mărgelele la picior au devenit populare în secolul XX. Potrivit unor credinţe populare, atunci când mărgelele împodobesc glezna stângă, persoana este singură, iar când sunt purtate la glezna dreaptă, este căsătorită.

Indiferent pe ce picior o porţi sau din ce este confecţionată, alege să fii sexy vara aceasta!

Snur Piele Naturala

2mm negru

Snur Cerat

1mm verde

Snur Cerat

0,8mm Azur

Margele tip Pandora

Lampwork 10x14mm Mix

Margele tip Pandora

Lampwork 10x14mm Mov

Pandantive

Vezi toata Categoria