Nu puteam lipsi anul acesta de la Electric Castle. Acest tărâm magic aduce la un loc o multitudine de culturi și trenduri. Și nu ne referim la muzică de data aceasta, ci la modă, vizual, accesorii, combinații trăznite, bijuterii asortate atât de original! Așa că am făcut o selecție de imagini care vorbesc de la sine despre moda de festival. 

Tatuajele

Sunt în capul listei, pentru că la orice festival de muzică, tatuajele sunt cele mai interesante, colorate și complexe accesorii. Sunt o poveste imprimată în piele, una personală, împărtășită cu atâta deschidere celor din jur. Este o declarație de libertate, este frumosul tinereții și curajul celor mai conformiști de a ieși din zona de confort. Iar anul acesta, tatuajele au fost mai multe decât pelerinele de ploaie la Electric Castle. Se poartă oricum, oricând, de către oricine ????Bentițe

Nu au lipsit nici în acest bentițele pentru păr, mai ales că a fost soare și cald pe aproape toată durata festivalului.  Bentiţa stil turban, cu print multicolor, a fost o alegere de nota zece pentru multe fashioniste. Asortată cu un outfit monocrom, este un detaliu-cheie de mare efect pe care-l poți aborda la astfel de evenimente.Cămăși și geci cu aplicații și broderii

Clasica geacă din piele nu prea s-a văzut anul acesta la Electric Castle. A făcut loc jachetelor cu aplicații. Le-am pus la capitolul “bijuterii” pentru că sunt adevărate bijuterii vestimentare. Broderii, insigne, strasuri franjuri, creatorii s-au jucat cu hainele ca într-un atelier de bijutier. Uitați ce combinații explozive au ieșit:


Cerceii-smarald

O rochie albă, diafană, asortată cu o pereche de cercei-smarald? Un mare DA pentru o ținută de festival. Părul prins lejer pune în evidențâ și mai mult acest tip de bijuterii. E neapărat să ai o pereche de cerceismarald în garderobă, pentru că pot fi asortați în o mie de feluri.


Inele din argint

Inelele din argint sau de culoarea argintului au fost foarte purtate și în acest an de festivalieri. Mesajele au fost cu atât mai sugestive, doar ne-am afat la un festival de muzică, nu?

Pene și blănuri pe cap

Nu doar Delia poartă pe cap la comcerte pene de indiancă, ci și participanții la Electric Castle. Cu siguranță faci impresie purtând un astfel de accesoriu. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și aun purtat pe podoaba capilară blănuri artificiale de animale, vopsite în culori stridente.

 

   

Piercing, piercing, piercing

Dacă ne-am întreba bunicii cum cred ei că arată tinerii de la astfel de festivaluri, probabil în mai          toate imaginile ar fi inclusă și o domnișoară cu piercing. Dacă pentru cei mai tradiționaliști cerceii        în orice parte din afara urechii sunt considerați cel puțin nepotriviți, în rândul tinerilor sunt cool.          Body modification este un curent estetic răspândit printre toate felurile de oameni, iar spre                  deosebire de tatuaje, piercingurile sunt o distracție nepermanentă.


Suntem aici peNtru tine