E timpul să te pregătești pentru ce urmează

Poartă ceea ce-ți place și te face să te simți bine! Este singura regulă, dacă este să o numim așa, pe care o avem la margele.ro. Nimeni și nimic nu îți poate dicta ceea ce ți se potrivește, nici Anna Wintour, “the voice of Vogue”, nici Angelina Jolie, poate cea mai venerată femeie în viață.
Și totuși… Tendințele în lumea glamour, a bijuteriilor și a pietrelor prețioase, sunt dictate în primul rând de bun gust. Iar noi am facut o listă scurtă, care cu siguranță îți va prinde bine în acest sezon.
E bine să știi ce și cum se poartă, un punct de pornire pentru a-ți construi apoi să propria identitate și personalitate.
Hai sa începem și să vedem ce se poartă în 2017:

1. Manșete pentru urechi

Dorești să atragi atenția ușor și rapid? Manșetele pentru urechi te pot ajuta să arăți uimitor! Acestea au apărut în anii ’90 și au revenit în tendințele acestui an în materie de bijuterii. Poți aborda diferite stiluri atunci când porți acest tip de bijuterii pentru urechi, de la elegant la punk-rock. În plus, găsești o varietate mare de manșete, de la piercing la non-piercing, argint sau aur, ștras ori aliaj.


2. Cercei Unici

Vrei să arăți diferit și să atrageți mai multă atenție? Îți iubești cerceii, dar nu-ți place ideea de a-i purta ca toată lumea? Ce zici de cercei…într-o ureche? Nu este prima dată când tendința o ia înaintea modei “de duzină” și vrea cu orice preț să te capteze. Cerceii unici sunt disponibili în diferite modele, iar ca inspirație îți lăsăm și câteva exemple. Ei sunt sunt purtați de multe celebrități, cum ar fi Angelina Jolie, făcându-i cu atât mai populari.

Încă nu ai reușit sa îți faci singură nici un cercel? Nu-i nimic, te ajutăm noi. Am creat special pentru începători un Kit confecționat cercei care să te îndrume pas cu pas în confecționarea primelor tale modele de cercei. În acest kit ai inclus un tutorial tipărit în care poți vedea de la început până la sfârșit pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza primii tăi cercei. Lasă-te indrumat de specialiștii nostri bijutieri și vei ajunge un specialist în confecționarea bijuteriilor.


3. Coliere cu mai multe straturi

Dacă încă mai iubești acele pandantive mici și nu-ți place ideea de a purta coliere și pandantive pentru că nu se potrivesc personalității tale, atunci nu e nicio problemă. Poți purta aceste coliere cu pandantive mici, dar în număr mare și în mai multe straturi. Modelele de lanț și sârmă le poți cumpăra de aici. Cu alte cuvinte, “old is new”, dacă îți folosești imaginația și te joci cu ce mai găsești în cutia magică de mărgele. Cu siguranță mai ai pe acolo câteva modele de care ai și uitat.  Șterge-le de praf și joacă-te cu texturile și culorile lor, pune-te în fața oglinzii și fii magică!


4. Uită de chocker, bun venit edgy

Cu siguranta nu ai putut ignora invazia de chokere din oraș din ultimul an: de la coliere basic, din catifea, la cele tip plasă sau chiar cele ornate cu diamante, orice tipă pe care o cunoști are cel puțin un astfel de accesoriu! Însă ce se întamplă atunci cand o astfel de piesă – menită să te pună în valoare -, devine una basic, ori chiar banală? Încerci colierul edgy!
Nu este nicio noutate faptul ca iubim colierele cu pandantiv, asadar nici colierul edgy nu ar trebui să șocheze in vreun fel. Edgy, căci este  ușor rock’n’roll, ușor misterios și chiar ușor vintage. Și nu, nu-ti face griji că nu se pretează unui stil mai feminin, căci merge de minune atât cu ținute all-black, cât și cu rochii înflorate!


5. Inele diferite pe fiecare deget

Deja știi: mâinile sunt cele care fac prima impresie. Cât sunt de îngrijite, câtă atenție dai fiecărui detaliu, ce bijuteri alegi să le împodobești. Îndar  2017, designerii au dictat o tendință care nouă ni se pare că scoate în evidență liniile fine ale măinilor: inele diferite pe fiecare deget. Și ca jocul să fie complet, au adus forme de animale și forme ciudate de diferite culori (albastru, turcoaz, roșu și argintiu). Cu cât inelele vor fi mai mari, cu atât mai bine. Nu te speria că exagerezi, nu o să arăți ca o vrăjitoare cu mâini lungi. Sau poate puțin, dar cu siguranță “in a good way”.

Intră în rubrica baze bijuterii pentru a vedea ce tipuri de inele poți să confecționezi.


Suntem aici pentru tine

Produse Recomandate


Război țesut mărgele

Mărime: 30×7,5cm

Capăt Miyuki & TOHO

slide tube


Ață TOHO One-G

0,1-0,2mm Alb


Pandantive


Pietre Semiprețioase

Accesorii Bijuterii