Toamna este un anotimp plin de culoare, nostalgie și mister. Nu ne putem lua ochii de la frunzișul care explodează parcă în sute de nuanțe, de la maro la arămiu, sub razele din ce în ce mai timide ale soarelui.

În această toamnă, care seamănă mai mult cu o vară prelungită, doamnele pasionate de modă pot aduce culorile tomnatice în ținutele lor de zi cu zi. Se poartă foarte mult nuanțele de galben muștar, portocaliul, verdele închis, roșul cărămiziu.

Se poartă tweed-ul în culori amuzante, și în combinații neașteptate, costumele monocrome, beretele și căciulile colorate. Magazinele sunt pline de pulovere interesante de mohair, fuste trei sferturi cu crăpătură pe picior si rochii petrecute cu cordon în talie.

Nuanțele sezonului toamnă-iarnă 2018-2019

Experții Institutului Pantone, specialiști în crearea de noi nuanțe, au anunțat o listă de nuanțe care vor fi la modă în acest sezon. Printre acestea se numără : Red Pear, o nuanță de bordo întunecat, luxos și profund, Nebulas Blue, care ne amintește de culoarea cerului seara, Ceylon Yellow, o nuanță de muștar cu tente de verzui și Martini Olive, nuanța ideală de verde pentru toamnă, nici foarte întunecată, nici deschisă. Ultra violet, Crocus Petal, Limelight, Quetzal Green, Sargasso Sea, Tofu, Almond Bluff, Quiet Grey, Meerkat sunt alte nuanțe superbe propuse de același institut. Specialiștii ne recomandă să nu utilizăm mai mult de trei nuanțe atunci când construim o ținută.

Aceste nuanțe sunt ideale pentru un palton, o fustă sau o scurtă de toamnă, pantaloni, sacouri și costume. Însă, toate piesele vestimentare pot fi completate pentru o ținută desăvârșită de accesorii în nuanțe asortate.

Accesorii care vă vor scoate din anonimat

Noi vă propunem să vă accesorizați de exemplu ținuta de zi alcătuită dintr-o rochie de stofă de culoare violet cu șiraguri de mărgele Toho rotunde, Frosted Silver Lined Teal. Dacă-ți place să te joci cu nuanțele și ți-ar plăcea un colier mai jucăuș, poți combina Mărgelele Toho verzi cu cele în nuanța Opaque Lavender. Te asigurăm că vei avea o ținută superbă, colorată, modernă.

Dacă-ți place mult turcoazul, poți să-l introduci în ținuta ta alegând un pandantiv cu piatră mare, pe care să-l porți la o bluză roșu-corai. Combinația este de mare efect, sigur nu vei trece neobservată.

Dacă-ți plac mai mult pandantivele din sticlă de Murano, poți să alegi să porți unul cu design deosebit pe care să-l asortezi la o rochie diafană, de culoare galben ocru sau portocaliu, care să pună bijuteria în evidență.

Mărgelele de sticlă lampwork într-o nuanță de albastru electric s-ar potrivi foarte bine cu un poluver de mohair bej-caramel, sau cu o rochie de stofă de culoare maro-roșcat.  Dacă șiragul de mărgele este într-o nuanță mai deschisă, poți opta pentru piese vestimentare în culori mai închise sau complementare.

Oricare ar fi preferințele tale în materie de accesorizare a ținutelor, în  magazinul nostru vei găsi numeroase materiale care te vor ajuta să obții accesoriile dorite.