-Ce vrei să te faci când o să fii mare?
-Festivalieră.
-Festivalieră? Este măcar acesta un cuvânt?
-Dacă nu e, ar trebui inventat!
-Şi de ce vrei să te faci festivalieră?
-Ca să port cele mai cool accesorii şi bijuterii! Să dansez până dimineaţa cu o bentiţă în păr, să îmi asortez bronzul pielii cu cerceii-corai, să port pe degete inele îndrăzneţe şi în brâu cingători vintage.

Pregătește-te de festival

Creativitate și identitate

Festivalieri de profesie

Cine nu ar vrea să fie festivalier de meserie? Din păcate, nu e neapărat o profesie, dar cu siguranţă este un stil de viaţă pe care-l împrumutăm câteva zile, chiar săptămâni, în fiecare an.

Vremea festivalurilor a venit, ne cheamă electricul castel la Bonţida, nespusul Untold din inima Clujului sau nevăzutul Neversea de pe malul mării. Căci vara cu toţii avem acelaşi hobby: festivalurile.

Să fim, aşadar, festivalieri de profesie şi să o facem aşa cum trebuie. De aceea margele.ro vă dă câteva idei despre ce să purtaţi la festivaluri în materie de bijuterii şi accesorii. Scoateţi mărgelele din cufăr, lustruiţi pietrele semipreţioase şi să curgă fantezia!

1. Colierele din piele merg la orice

Te pregăteşti de festival. Bun! Acum probabil cauţi cu îndârjire garderoba potrivită: să fie un maieu alb cu o pereche de jeanţi scurţi? Să fie o rochie cărămizie, ce-ţi vine ca o a doua piele, peste care pui o vestă zurzulie? Orice ai alege, cu siguranţă poţi păstra accesoriul de la gât: colierul din piele. Au fost atât de în vogă în ultimul an şi e foarte posibil să mai ai măcar unul în cutia cu bijuterii. Scoate-l la lumină şi te va scoate şi el în evidenţă.

2.  Alege inelele potrivite

Cu siguranţă vei ieşi în evidenţă cu aceste accesorii. Un inel-skull  (cap de mort), altele over-siyed, completate de inele-minimal, purtate spre vârful degetelor şi o pereche de ochelari de soare sunt reţeta perfectă pentru un un look de festival.

3. Coachella style

Nu ai auzit de Coachella? Este imposibil! Festivalul de muzică din California naşte colecţii întregi de haine, aduce pe piaţă linii noi de accesorii, este un „trend-setter” în adevăratul sens al look-ului. Unde mai pui că toate vedetele momentului iau parte la nebunia de culoare, muzică şi artă, iar apariţiile lor sunt adevărate cover-uri pentru revistele de modă!

Accesoriile şi bijuteriile sunt foarte importante atunci când gândeşti o ţinută coachella. Nu vei da greş cu o salopetă scurtă, accesorizată cu un colier-statement asortat cu o centură din aceleaşi elemente. Jos pălăria! Sau mai bine păstreaz-o pe cap, căci se potriveşte de minune!

4. Bijuterii BOHO

Femeile au o atracţie rară pentru bijuterii şi accesorii şi nimic nu poate înlocui această plăcere. Dacă vrei să ai un stil unic, mergi pe stilul boho, pentru a-ţi potenţa spiritul „gipsgy”. Ai nevoie de puţin curaj şi cu siguranţă de atitudinea potrivită pentru a purta aceste accesorii, dar unde te poţi desfăşura mai liber decât la un festival de muzică? Uită de artiştii de pe scenă, vei fi chiar tu în centrul atenţiei!

5. Poartă bentiţe

Un model etnic de bentiţă, din aliaj metalic inoxidabil, ce se poate purta pe frunte, în jurul capului sau pe coc te va ajuta să nu îţi mai faci probleme despre cum îţi stă părul. Ştii cum e la festivaluri: mai plouă, mai e vânt, iar tu eşti prea ocupat să te simţi bine, să trăieşti fiecare clipă din plin. Un accesoriu de acest fel te va salva atunci când îţi va trece prin cap sâcâitorul gând: „oare mi se aşează bine buclele?”

6. Coliere în loc de curea

Fii îndrăzneaţă şi inventivă şi poartă, spre exemplu, un colier bogat din lanț și sârmă în loc de o curea. Îţi va pune în evidenţă şezutul şi te vei simţi pur şi simplu sexi!

Inspirația ta cu Margele Online

Suntem aici pentru tine

Magazinul Online Margele.ro te ajută să îți găsești ceea ce e mai potrivit pentru ideile tale. Pune în practică tot ceea ce vrei să realizezi. Poti crea bijuterii minunate!

Găsește inspirație