Probabil că ați auzit despre mărgelele TOHO și vreți să aflați mai multe despre acestea. În cele ce urmează ne propunem să vă prezentăm cât mai în detaliu tot ceea ce înseamnă mărgele TOHO și cum pot ele să vă ajute în crearea de bijuterii handmade minunate.  

Mărgele TOHO diferite culori

ISTORIC

Istoria mărgelelor TOHO e relativ scurtă comparativ cu celelalte tipuri de mărgele și pietre semiprețioase care există la ora actuală și din care se confecționează bijuterii. În anul 1930 a început crearea de mărgele TOHO în Japonia, în zona Hiroshima Fukuyama. Firma care produce mărgelele Toho și care se comercializează în toată lumea se numește TOHO co, LTD. Acesta s-a înființat in 3 Noiembrie 1951 ca o societate de familie. În prezent președintele acesteia este Iwao Yamanaka. Firma are diferite sedii de producție și distribuție în Japonia. Pentru comercializarea produselor în afara țarii au contracte cu diferite magazine care vând en-gros prin magazine fizice sau online, așa cum suntem și noi, margele.ro


TIPURI DE MARGELE TOHO

Există 14 tipuri principale de mărgele TOHO. Categoria e dată de forma mărgelei. Subcategoriile acestora sunt date de dimensiunile mărgelei. Dintre toate tipurile de mărgele TOHO, cea mai cunoscută e TOHO Round.

Mărgele NISIP vs TOHO vs MIYUKI

Există 3 tipuri de mărgele mici, numite generic “mărgele de nisip”: Mărgele de Nisip, TOHO si MIUYKI. Mai multe despre acestea puteți citi aici. Care e diferența dintre acestea? Diferența cea mai mare constă în gradul de precizie cu care acestea sunt realizate. În funcție de gradul de precizie e influențat si prețul lor. Nu putem zice că unele sunt mai bune decât altele. Depinde de ceea ce vrei să realizezi.

BIJUTERII REALIZATE DIN MARGELE TOHO

Pe plan internațional există foarte multe concursuri dedicate creatorilor de bijuterii handmade. Printre acestea se numără și concursul anual jurizat de către firma mamă a mărgelelor TOHO. Vă prezentă mai jos căteva bijuterii realizate în cadrul concursului. Pentru mai multe imagini, vă rugă sa dați click aici.