Pietre semiprețioase – Goldstone sau Piatra Soarelui

Nici o imagine

Goldstone sau Piatra Soarelui este o piatră semiprețioasă sintetică, extrem de frumoasă datorită incluziunilor aurii, strălucitoare. Luciul metalic și aspectul sclipitor atrag imediat atenția, de aici și numele pietrei. Este foarte apreciată în indrustria bijuteriilor datorită culorii sale deosebite de brun-roșcat cu incluziuni strălucitoare, aceasta fiind și cea mai populară.

Există, de asemenea și Piatra Soarelui verde, albastră sau violet. Culoarea verde este dată de crom, cea albastră de cobalt, iar cea violet de mangan.

Piatra Soarelui se folosește pentru realizarea bijuteriilor (cercei, pandantive, coliere, mărgele, inele, broșe etc), mărțișoare, sfere, pendule, statuete, obiecte decorative și multe altele. Este o piatră ce emană rafinament și eleganță. Chiar dacă este o piatră sintetică, datorită mineralelor pe care le conține, aceasta are puternice efecte tarapeutice și de vindecare.

Goldstone

Proprietăți

Goldstone este o piatră a ambiției, a norocului, care îl ajută pe care care o poartă în realizarea obiectivelor propuse. Atrage abundența. Este o piatră căreia îi place bogăția. De asemenea, este considerată ca fiind un simbol pentru idei creatoare și bogăție. Ajută în decizii, mai ales atunci când ești nehotărât, pentru că va crește încrederea în sine. Te vei simți învingător. Are proprietățile de a normaliza tensiunea și de a  atrage o stare generală de bine, de energie și vitalitate. Aceste proprietăți sunt date de prezența cuprului, care acționează la nivelul chackrei rădăcină și rezonează cu zodia Săgetătorului.

Goldstone

Purtând încărcătura cuprului, această piatră este extrem de utilă pentru sistemul circulator, pentru ameliorarea durerilor cauzate de artrită, inflamații, ulcere.

Elemente definitorii

  • Foc și pământ;
  • Planeta Venus;
  • Atrage banii;
  • Culoare pământie – roșiatică;
  • Duritate 6 – 6.5 din 10;
  • Anotimp – toamna și iarna;
  • Protector spiritual;
  • Armonizează relațiile.

Poartă cu tine Piatra Soarelui atunci când călătorești. Te va feri de pericole, accidente sau alte evenimente neplăcute. Păstreaz-o pe birou pentru a te bucura de idei creatoare, de clienți, bani, creativitate și productivitate. Găsește un loc special pentru aceasta în casă pentru a armoniza relațiile, pentru a atrage energiile pozitive.

Unde se găsește

Norvegia, Grecia, Canada, India, Sri Lanka, Rusia.

Întreținere Goldstone

Șterge piatra cu o cârpă moale după ce ai scufundat-o într-un bol cu apă călduță. Nu folosi detergenți pentru că aceștia pot conține substanțe chimice care pot ataca suprafața pietrei. De asemenea, nu este recomandat să poți bijuterii cu pietre atunci când faci baie. Dacă zonele sunt mai greu de curățat doar cu cârpa umedă, folosește o perie moale și curăță cu blândețe. La final, șterge piatra cu un șervețel moale, foarte absorbant. Păstreaz-o într-un loc uscat, de preferat un săculet sau o cutiuță pentru a ține praful sau alte microparticule departe de aceasta.

Purificare

Poți face asta trecând piatra sub un jet de apă caldă. În acest fel cureți particulele de praf sau alte urme de pe suprafața acesteia. Apoi, așează piatra fie într-un bol cu soluție salină, fie într-unul cu sare grunjoasă, pentru minim 24 de ore. După purificarea cu sare, trece încă o dată piatra printr-un jet de apă călduță.  Ultimul pas este să lași piatra să se usuce și să preia din energia lunii. Ar fi bine să faci această purificare în preajma lunii în creștere. Purifică piatra dacă ai cumpărat-o sau dacă ai primit-o cadou. Aceasta poate îngloba energii stangnante care nu vor ajuta.

Repetă acest proces cât mai des. Nu lăsa pe nimeni să atingă piatra după ce ai purificat-o și încărcat-o mental cu emoțiile și energiile tale.

Cumpără Golsstone de pe site-ul margele.ro și lasă-le să te ajute, lasă-le să lucreze la nivel subtil și vei simți energia lor benefică.