Sărbătorile se apropie. Surprinde-ți persoana iubită cu un cadou special

Nici o imagine

Luna decembrie e aproape și deja gândul ne zboară  către cozonaci, miros de brad, cadouri și atmosferă de sărbătoare.  Ca în fiecare an, ne dorim să organizăm ceva special, să-i aducem pe cei dragi alături de noi și să-i bucurăm cu daruri alese. De aceea echipa noastră îți vine în întâmpinare cu câteva idei de cadouri inedite, cu care nu ai cum să dai greș.

Dacă mama, prietena sau iubita ta sunt pasionate de bijuterii handmade, avem vești bune pentru tine. Magazinul nostru îți propune o gamă largă de materiale și tutoriale cu ajutorul cărora se pot  realiza podoabe unice, minunate.

Pentru luna decembrie, ar fi de mare efect un cadou compus dintr-un kit de handmade pentru incepatori, și/sau un set de pietre semipretioase perfecte pentru realizarea cerceilor, a brățărilor sau a colierelor.  Dacă prietena ta se gândește de mult timp să-și urmeze pasiunea și să înceapă să realizeze obiecte handmade, este timpul să o încurajezi, dăruindu-i materialele necesare.

Pe lângă mărgele, perle, cristale și pandantive, la noi vei găsi unelte și accesorii necesare confecționării celor mai diverse obiecte : închizători, distanțiere, capete de șnur, ace și zale, căpăcele, charmuri. Noi ne-am pregătit din timp cu o ofertă bogată de materiale la prețuri foarte bune, pentru că tu să-i bucuri pe cei dragi la fel că în fiecare an. Îți recomandăm un set de cercei și brățară din mărgele Toho sau un colier din perle albastre de sticlă.  Evident, îi poți oferi prietenei tale mai multe tipuri de mărgele și accesorii de diverse culori și dimensiuni, pentru a-i da posibilitatea să-și creeze mai multe obiecte, asortate la ținutele din garderobă.

Dacă ești chiar tu pasionat/a de handmade, de Crăciun poți să creezi și să le oferi celor dragi câte un accesoriu care le va aminti de tine de câte ori îl vor purta.  Pentru a fi  ton cu anotimpul, poți alege mărgele Cehia Pip Cristal, Cehia SuperDuo Metallic Silver, mărgele Toho rotunde Silver Lined,  Cristale rondele  din care se  obține coliere lungi sau la baza gâtului, brățări suprapuse, aplicații pe bluze/pulovere, sau cercei statement.

Pentru că  ne-am gândit la toate, avem  în magazin  și ambalaje superbe pentru cadori : cutii, pungi, săculeți de catifea sau din organza. Spor la cumpărături  și la mărgelit !