Timp pentru tine,timp pentru noi pasiuni, timp pentru mărgelit

Nici o imagine

Timpul petrecut acasă poate fi extrem de distractiv și, în același timp, productiv.  Și, pentru că lucrurile frumoase necesită mult timp, noi chiar știm cum să-l prețuim.

Mărgele.ro s-a născut din dorința de a furniza bucurii. Mici și mari. Ție și familiei tale. Și-a dorit ca tu să ai instrumentele necesare să creezi, să descoperi și să experimentezi. Indiferent care este motivul pentru care ai intrat pe site-ul nostru, află că da, vei găsi.

Mărgele.ro s-a născut din dorința de a furniza bucurii

Dorești să îți exersezi răbdarea și concentrarea? Perfect. Avem exact ce-ți trebuie ca să începi. Vrei să realizezi acesorii de tip brățări, coliere, cercei? Ești unde trebuie. Vrei să-ți transformi ținutele oferindu-le o notă originală? Află că orice ai în gând să faci, noi te ajutăm pentru că site-ul nostru îți pune la dispozitție o mulțime de variante. Iar timp este pentru toate! 🙂

timp

Pentru început, trebuie să lămurim faptul că există mai multe tipuri de mărgele. Fiecare tip este destinat unui anumit scop.

Te-ar putea interesa si Cercei triunghi din mărgele Toho

  • Pe margele.ro găsesti de la cele mai mici până la cele mai mari. Cele foarte mici mai poartă denumirea de mărgele nisip. Sunt extrem de frumoase mai ales în bijuterii, dar implică și foarte multă muncă. Este o treabă meticuloasă, dar rezultatul este unul care-ți va face inima să bată cu și mai multă bucurie. Important este să știi cu ce vrei să începi. De restul ne ocupăm noi.
  • Mărgelele pot fi realizate din diferite materiale. Plastic, pietre semiprețioase, lemn, silicon, rășină, fimo, cristale sau sticlă. În funcție de ceea ce dorești să realizezi cu ele, te vom îndruma către cele potrivite. Poate îți dorești niște coliere unicat în ținutele tale sau poate vrei să schimbi fața pernelor decorative cu mărgeluțe delicate. Ți-am stârnit interesul? Să continuam …
  • Acestea pot fi găsite într-o mulțime de culori și forme. Rotunde, cubice, ovale, tubulare, de tip floare, de tip pandora, sferice, de tip butoiaș și așa mai departe. Intră pe site și vezi diversitatea modelelor noastre. Poți merge pe singură linie sau poți lăsa imaginația să zburde. Combină forme, mărimi și structuri diferite. Vezi ce iese. Ia-o de la capăt dacă nu-ți place. Te vei îndrăgosti iremediabil. Și știm ce spunem.

Te vei îndrăgosti iremediabil

Ca să începi vei avea nevoie de o anumită cantitatea dorită din mărgelele preferate și instrumente de lucru: forfecuțe, clești, ace de diferite mărimi, ață specială/șnur, silicon pentru lipit, elastice, închizători și diverse alte accesorii. De asemenea, vei mai avea nevoie de o cutie pentru depozitare, o măsuță de lucru și multă inspirație. Casa ta se va transforma într-un atelier al distracției. Implică-ți familia, iar timpul petrecut împreună va fi unul cu adevărat prețios.

În articolele următoare, vom lua fiecare categorie de mărgele în parte, o vom detalia și exemplifica cu produse. Te vom ajuta cu idei și îndrumări pentru cele mai frumoase produse realizate de tine.

Profită de timpul petrecut acasă și descoperă-ți pasiunile. Noi suntem alături de tine și pas cu pas te vom introduce într-o lume plină de culoare și … mărgele.

Hai pe site să mărgelim împreună!