Cu siguranță te-a atras frumusețea accesoriilor realizate cu mărgele Toho. Delicatețea, meticulozitatea și finețea sunt câteva dintre atributele mărgelelor Toho pe care nu ai cum să nu le observi. 

Ce sunt mărgelele Toho?

Mărgelele Toho fac parte din categoria denumită „mărgele de nisip”, adică acel tip de mărgele de dimensiuni foarte mici, rotunde, cilindrice sau de alte forme. Numele provine de la fabrica din Japonia care comercializează aceste mărgele încă din anul 1951. Aceste mărgele sunt foarte căutate pentru atributele specificate mai sus și pentru că reușesc să-și pună frumos amprenta pe orice accesoriu, țesătură sau obiect.

Creatorii de bijuterii handmade sunt familiarizați cu acest tip de mărgele pentru că pot fi folosite cu succes în realizarea tuturor accesoriilor precum: Cercei (de mici dimensiuni sau de mari dimensiuni), brățări (înguste, late sau supradimensionate), coliere (cu modele simple sau modele complexe), bentițe, curele (subțiri sau late pentru accentuarea taliei), poșete (de genul clutch), brâuri (cu modele tradiționale sau moderne), broșe. De asemenea, aceste mărgele pot fi incluse cu succes în decorarea diferitelor țesături precum: gulere cămăși, manșete cămăși sau pentru accentuarea diferitelor zone precum zona gâtului, a decolteului sau a taliei. Iar întrebuințarea mărgelelor Toho nu se oprește doar la realizarea accesoriilor. Se pot realiza și obiecte decorative pentru casă (ciucuri decorativi pentru draperii, perne, tablouri, goblenuri, mandale, suporturi de diferite tipuri, decorațiuni de Paște și Crăciun, brelocuri sau pentru a aduce la viață obiecte mai vechi).


Mărgele Toho – utilizări nelimitate

Înșiruirea mărgelelor Toho este destul de meticuloasă, dar rezultatul final este unul fabulos pentru care merită toate orele de lucru și toată dedicarea. Este un proces extraordinar să lucrezi cu acestea datorită culorilor ofertante, dimensiunilor variate, dar și pentru accesabilitatea acestora din punct de vedere al prețului.

Colecția mărgele.ro cuprinde o mulțime de mărgele Toho grupate în funcție de mărime. Astfel, ai posibilitatea de a alege ce îți place dintr-o colecție extinsă de culori. Așadar, te-ai hotărât? Cu ce vrei să începi?